Special-/Temakursus

Målgruppe: Psykoterapeuter og Psykologer der er interesseret i at supervisere andre, samt udvikle personlige og faglige kompetencer.

Undervisere: Karin Gyltner

Dato:

Modul 1. – 19. til 20. august 2020
Modul 2 – 21. til 22. oktober 2020
Modul 3 – 15. til 16. januar 2021

Der skal beregnes 1 træningsdag i mindre grupper mellem hvert modul. Disse dage tilrettelægges i træningsgruppen.

Pris: 11.475 kr. ekskl.. Kost og Logi

Supervision er en både velkommen og nødvendig form for udvikling af faglige og personlige professionskompetencer for mennesker, der arbejder med udvikling af, og omsorg for, andre mennesker. Belastningen ved den slags arbejde kan enten resultere i nedslidning af ens menneskelige og sociale ressourcer, eller i videreudvikling. Supervision er ofte det, der gør forskellen mellem om man bliver nedslidt eller udvikler sig videre.

Kurset i supervision lærer dig om forskellige metoders muligheder og giver dig mulighed for at træne i det sammen med ligestillede psykoterapeuter i et trygt miljø. Hvis du er i gang med at supervisere eller ønsker at komme i gang med det, så er dette et kursus for dig.

Undervisningen foregår i større og mindre grupper, og inkluderer teori, direkte og indirekte supervision, samt fagpersonligt arbejde. Undervisningen foregår som oplæg og gruppesupervision.

I praksis arbejder vi med cases, praktiske eksempler, rollespil og med forskellige kreative øvelser.

De enkelte deltageres egne sager bliver brugt i undervisningen.

I løbet af de 3 moduler skal vi:

 • Tilegne og udvikle en række supervisionsfærdigheder indenfor individuel supervision, individuel supervision i gruppe og gruppesupervision.
 • Arbejde med afgrænsninger og muligheder i supervisionsrummet.
 • Undersøge supervisors og supervisands rolle og ansvar
 • Følge relationen mellem supervisor og supervisand.
 • Undersøge etiske problemer og dilemmaer, som man støder på i supervisionsrelationen.
 • Træne forskellige supervisionsmetoder (herunder feedback).
 • Arbejde med supervisionsproblemstillinger, f.eks. modstand og konflikt, herunder overføring og modoverføring.

YDERLIGE OPLYSNINGER OM KURSET

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Målgruppe

Kurset henvender sig til psykoterapeuter og psykologer der er interesseret i at supervisere andre, samt udvikle personlige og faglige kompetencer.

Antal deltagere
Minimum. 8 og maximalt. 12
Program
Kursusprogram / TiderAktivitet
1. dag - fra klokken 9.00Morgenmad
1. dag - Klokken 10.00-13.00Undervisning
1. dag - Klokken 13.00-15.30Frokost og pause
1. dag - Klokken 15.30-19.30Undervisning
1. dag - Klokken 19.30Aftensmad og hygge
2. dag - Klokken 8.00-9.00Morgenmad
2. dag - Klokken 9.00-12.00Undervisning
2. dag - Klokken 12.00-13.00Frokost
2. dag - Klokken 13.00-15.00Undervisning
Kost og Logi

Kursusmodulerne er opbygget som internat-ophold, det vil sige man bor på Velling Koller og betaler særskilt for disse ophold.Der er tale om intensive forløb, hvor man har brug for at kunne fordybe sig, fagligt, personligt og mentalt. For at sikre sammenhængskraften, både på det personlige plan og for fællesskabet, betragtes det som ganske afgørende at de studerende kan blive på Velling Koller gennem hele internatet.

Prisen for leje af lokaler, herunder værelser til overnatning, er kr. 255,00 pr. modul. Man betaler således samme pris, uanset om man skulle vælger at overnatte et andet sted, om end dette ikke anbefales. Overnatning foregår som udgangspunkt på vandrehjemmets 2- eller 4 sengs værelser. I det omfang det er muligt, kan man mod et tillæg på kr. 250.00 pr. modul få et enkeltværelse. Ønsker man dette, er det vigtigt at kontakte os inden kursusstart.

Det er muligt at leje linned og håndklæder direkte af vandrehjemmet, hvis man ikke selv medbringer det. Betaling herfor ordnes ved ankomst med personalet i Caféen.

Morgenmad, frokost og aftensmad serveres af Restaurant Velling Koller i Cafe’ Bertel. Prisen for kosten er kr. 410,00 pr. modul. For kr. 60,00 kr. pr. modul ved hovedmåltider (frokost og aftensmad) er det muligt, at få retter tilpasset særlige allergier, herunder gluten- eller laktoseallergi. For samme beløb kan man få vegansk såvel som vegetarisk kost. Ved morgenmaden er udvalget tilpasset, så der ikke er behov for særlige tilkøb.

Restauranten har en Elite Smiley og er naturligvis underlagt gældende regler fra Fødevarestyrelsen.

Betalingsbetingelser
 • Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en autogenereret e-mail med bekræftelse på modtagelsen.
 • Du vil modtage en faktura på kursusafgift og når den er betalt, er din plads på kurset sikret
 • Såfremt der ikke er plads på det tilmeldte hold, eller hvis holdet ikke gennemføres grundet for få tilmeldte, tilbagebetales det fulde indbetalte beløb uden fradrag.
 • en uge før kurset vil du modtage en faktura på kost og logi
 • Kurset er fritaget for moms.
 • Indtil 4 uger før start af kursets start kan du melde afbud, og dine indbetalinger bliver refunderet.
 • Ved afbud efter denne frist refunderes din indbetaling med 75%.
Persondatapolitik GDPR - Persondataforordningslov
Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv. når du har tilmeldt dig.

 

 

 

 

Vi har altid taget databeskyttelse alvorligt og 2018 har vi arbejdet hårdt med at opdatere vores processer og dokumenter for at opfylde kravene i EU’s persondataforordning (GDPR), som trådte i kraft den 25. maj 2018.

Psykoterapeutuddannelsen A/S – cvr. nr. 32 15 70 84 er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Psykoterapeutuddannelsen A/S
Velling Koller Vej 4
8654 Bryrup

CVR-nr.: 32 15 70 84

Telefon: 25 15 38 58
E-mail adresse: adm@psud.dk

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via mail til adm@psud.dk

Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger kan du læse herunder

Når du tilmelder dig vores uddannelse via hjemmesiden, indsamler vi følgende personoplysninger:

 • Navn, adresse, e-mail, telefonnr. og beskæftigelse og uddannelsesbaggrund.
 • Formålet med dine kontaktoplysninger, er at kunne fremsende faktura mv. samt at kunne udstede dit diplom.
 • Formålet med din beskæftigelse og uddannelsesmæssige baggrund benyttes til bedømmelse af dine kvalifikationer i forbindelse med optagelse på grundforløbet.

Opbevaring af dine personoplysninger:

Vi påtænker at opbevarer dit diplom til evig tid. Dette for altid at kunne bekræfte din deltagelse , hvis du selv måtte ønske det.

Endvidere vil vi opbevare dine oplysninger omkring, navn, adresse, mobil, e-mail samt ind- og udbetalinger i vores regnskabsprogram i 5 år, som bogføringslovs kap. 5 § 10, stk. 1 foreskriver.

Alt mailkorrespondance, evalueringer og din tilmeldingsblankt gemmes i et kalenderår efter du har færdiggjort uddannelsen hos os. Herefter slettes alt, med undtagelse af dit diplom.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dokumentoplysning

Dette er første version af Psykoterapeutuddannelsens persondatapolitik skrevet maj 2018.

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger på Psykoterapeutuddannelsen A/S

Psykoterapeutuddannelsen A/S – cvr. nr. 32 15 70 84 er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Psykoterapeutuddannelsen A/S
Velling Koller Vej 4
8654 Bryrup

CVR-nr.: 32 15 70 84

Telefon: 25 15 38 58
E-mail adresse: adm@psud.dk

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via mail til adm@psud.dk

 Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Når du tilmelder dig vores uddannelse via hjemmesiden, indsamler vi følgende personoplysninger:

 • Navn, adresse, e-mail, telefonnr. og beskæftigelse og uddannelsesbaggrund.
 • Formålet med dine kontaktoplysninger, er at kunne fremsende faktura mv. samt at kunne udstede dit diplom.
 • Formålet med din beskæftigelse og uddannelsesmæssige baggrund benyttes til bedømmelse af dine kvalifikationer i forbindelse med optagelse på grundforløbet.

Opbevaring af dine personoplysninger:

 • Vi påtænker at opbevarer dit diplom til evig tid. Dette for altid at kunne bekræfte din uddannelse i fremtiden, hvis du selv måtte ønske det.
 • Endvidere vil vi opbevare dine oplysninger omkring, navn, adresse, mobil, e-mail samt ind- og udbetalinger i vores regnskabsprogram i 5 år, som bogføringslovs kap. 5 § 10, stk. 1 foreskriver.
 • Alt mailkorrespondance, evalueringer og din tilmeldingsblankt gemmes i et kalenderår efter du har færdiggjort uddannelsen hos os. Herefter slettes alt, med undtagelse af dit diplom.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dokumentoplysning

Dette er første version af Psykoterapeutuddannelsens persondatapolitik skrevet maj 2018.