Instituttet er organiseret i

PSYKOTERAPEUTUDDANNLSEN A/S

Psykoterapeutuddannelsens mål er at udbyde uddannelser
og kurser inden for Psykoterapi og Psykologi

Underviserne

Torben Thaulow

Torben Thaulow

Uddannelsesansvarlig, Autoriseret Psykolog og Specialist i Psykoterapi og Supervision

Psykoterapi og uddannelse af psykoterapeuter har været min store passion i 30 år. Jeg er fascineret af at udforske, hvordan vi mennesker med vores lidenskaber og overbevisninger forsøger at forme livet meningsfuldt og lykkeligt. Og jeg ser, hvordan vores opvækst og karakter ofte leder os på afveje.
Karin Gyltner

Karin Gyltner

Psykoterapeut MPF

Jeg har uddannet psykoterapeuter og været supervisor mange steder de sidste 25 år inden for psykiatrien, kommuner, voksenhandicapområdet, fængselsvæsnet. Jeg arbejder med at støtte mennesker enkeltvis eller grupper, så de kan udvikle sig og takle de konkrete udfordringer livet giver, med respekt, accept og kærlighed til sig selv og andre mennesker.
 Bodil Dahl

Bodil Dahl

Psykoterapeut MPF

De sidste 25 år har jeg haft min egen praksis som eksamineret psykoterapeut praksis nord for København.

Gennem årene som fuldtids psykoterapeut har jeg sideløbende deltaget i supervision, videreuddannelse, været i terapi og medvirket i faglige og personlige udviklingsgrupper.

 

Estern Censor Iver Hecht

Estern Censor Iver Hecht

Autoriseret Psykolog, Ekstern Censor

Jeg har de sidste 28 år været forstander for Familiecentret Vibygård. Ved siden af mit forstanderjob har jeg arbejdet med personaletræning og supervision, haft mennesker i individuel- par og familieterapi. At arbejde med menneskelige relationer har været en passion både for mig selv og igennem de møder jeg har haft med beboere, personale, børn og klienter siden jeg midt i 1970’erne trådte mine barnesko i børnepsykiatrien.
Ekstern Censor Mette Schramm

Ekstern Censor Mette Schramm

Psykoterapeut, MPF

Jeg har gennem min periode som psykoterapeut arbejdet som familiebehandler, familiekonsulent og misbrugsbehandler. Siden 2012 har jeg arbejdet med misbrugere i fængselsregi, hvor jeg primært har arbejdet med individuelle terapeutiske forløb og gruppeterapi men også med parterapi. Fra 2016 har jeg fungeret som behandlingsleder på behandlingsafdelingen i Enner Mark Fængsel. Jeg har altid været optaget af det komplekse felt og særligt den enkeltes samspil med omverdenen.

Ledelse og Administration

Kai Andersen

Kai Andersen

Adm. Direktør

Kai er initiativtager til PSYKOTERAPEUTUDDANNELSEN A/S og har det overordnede ansvar for de aktiviteter der foregår i virksomheden. Hvilket betyder det alt fra det helt lavpraktiske på stedet og under kurserne, til større overordnede beslutninger der kræves i driften af instituttet.
Annette Mølholm Hansen

Annette Mølholm Hansen

Administration og Økonomiansvarlig

Annette tager sig af de administrative opgaver og styrer økonomien. Det er hos hende du kan henvende dig, hvis du har spørgsmål til tilmelding eller har brug for en afdragsordning, Hun vil ofte være at finde på kontoret på Velling Koller.
Rikke Ravn Heunecke

Rikke Ravn Heunecke

Grafisk design & udvikling

Rikke er autoriseret psykolog og arbejder til dagligt med undervisning, supervision og terapi i Prospons. På Psykoterapeutuddannelsen er Rikke vores kreative og grafiske nørd. I samspil med uddannelsens undervisere og ledelse, har Rikke ansvaret for kreativ og grafisk design. Rikke indgår desuden i arbejdet med evaluerings- og procesbeskrivelser til kvalitetssikring af uddannelsen.

Det smukke og helt særlige Velling Koller

 

Da vi i sin tid skulle finde de helt rigtige rammer for vores uddannelse, var vi ikke et sekund i tvivl. Velling Koller er på ingen måder et moderne kursuscenter – og alligevel det helt naturlige valg. Med al sin historiske patina og charme, emmer stedet simpelthen af ro, sanselighed og magi. Vi har kastet vores anker ind i en helt særlig historie, et vaskeægte eventyr.

For mere end 100 år siden blev Velling Koller opdaget af en fotograf, der, som os, forelskede sig hovedkulds i det sceniske og smukke landskab. Her var åbne vidder og en udsigt så fantastisk, at folk strømmede hertil fra nær og fjern. Således gik det også til, at stedet senere blev forvandlet til en mageløs Eventyrhave, fyldt med spændende oplevelser som taget ud af H. C. Andersens og Brødrene Grimms eventyr. Eventyrhaven blev en publikum-magnet uden lige på disse kanter, med flere end 200.000 besøgende i 1962. Kun Tivoli i København kunne hamle op med Eventyrhaven på Velling Koller.

Historiens vingesus fornægter sig ikke og man kan stadig føle sig hensat til en magisk boble, hvor tiden står stille. En tidslomme langt væk fra hverdagens fart – og med plads til fordybelse og forankring. Indad i dit eget eventyrlige univers – og udad mod din verdens åbne horisont.

Man siger at stærke rødder, skaber smukke blade. Vi tror på at det er sandt – og det gælder for mennesker, som for træer. Vi har brug for næring, for at vokse os stærke og robuste i vores rødder – og derfra kan vi sætte skud, der vil strække sig mod solen og, når tiden er moden, vil springe ud i fuldt flor. På Velling Koller er vi omkranset af stærke, smukke træer og med rodnettet solidt placeret i den sunde jyske muld, er det vigtige fundament på plads. Rammerne er sat for dit personlige fundament – og for din forunderlige læringsrejse.

Undervejs kan du skue udover områdets unikke natur og følge årstidernes væld af farver og forandringer – præcis som du kan skue udover din egen udviklingsproces og med tiden blive i stand til, at se dig selv og din verden i nye farver og klarere lys.

På alle måder er Velling Koller derfor meget mere end bare et sted. Historien, ånden, energien og magien lever videre i alt, hvad der sker på stedet. Fortid, nutid og fremtid smelter sammen i og med de utrolige omgivelser, hvor man mærker historiens vingesus i bladene på træerne.

Så hvad kan næsten være mere meningsgivende, end at lade eventyret begynde netop her? Tag på rejse i din egen personlige udvikling – sammen med os, i Eventyrhaven på Velling Koller.